top of page

Holdet bag
SMUK-projektet

Karl Schmidt har baggrund og topledererfaring fra såvel det private område, det kommunale samt det statslige område. Han har arbejdet med strategi, organisation, ledelse og kompetenceudvikling på alle niveauer, og for mange forskellige typer ledere og medarbejdere. Hertil kommer at han gennem en række år i Beskæftigelsesministeriet har arbejdet med udviklingen på arbejdsmarkedet og balanceringen af efterspørgslen og udbuddet af kvalificeret arbejdskraft – dette i tæt samspil med arbejdsmarkedets parter. Den mangeårige praktiske ledelseserfaring er suppleret med teoretiske uddannelser hos Henley Management i England, Insead i Paris samt en offentlig master-uddannelse fra Aarhus og Odense universiteter.

John-Hermansen.jpg

John Hermansen er adm. Direktør for SBK Scandinavia A/S og har i mange år arbejdet med ledelses- og medarbejderudvikling med fokus på, hvordan kompetenceudvikling kan understøtte virksomheds-strategier. John har stor erfaring med projektledelse og etablering af samskabende virksomhedsnetværk. Han har gennem de sidste 20 år været aktiv i arbejdet med beskæftigelsespolitik på det regionale niveau som arbejdsgiverrepræsentant både som formand og næstformand. 

Michael-Maagard.jpg

Michael Maagard, Cand.Pæd.Psych, er Specialkonsulent på midtVask og har ansvaret for tiltrækning, kompetenceudvikling og bæredygtig-hed samt ledelse af projekter for eksterne fonde, styrelser og puljer. Han har kompetencer i at omsætte strategi til handling og forvandle viden til værdi. 

Reimer-Ivang.jpg

Reimer Ivang Ph.D er erhvervsforsker og serie iværksætter. Reimer har i hele sin karriere arbejdet med digitalisering, digital transformation og bæredygtighed. Reimer er kendt i dansk erhvervsliv som seriei-værksætter, konsulent, bestyrelsesmedlem og naturligvis foredrags-holder og keynote speaker.

Niels-Nicolai-Andersen.jpg

Niels Nicolai Andersen brænder for strategisk rådgivning inden for grøn omstilling og grønne investeringer. Niels Nicolai kommer med en baggrund som civilingeniør i industriel design og har fokus på grøn omstilling og bæredygtighed. Gennem sit arbejde hos EnergySolution rådgiver han om bæredygtighedsdagsorden generelt og som teknisk ekspert inden for klima, miljø, energi og produktion, herunder arbejdet med kortlægning og optimering virksomheders samlede Scope 1+2+3 udledninger og påvirkninger, samt redegørelser og compliance i forbindelse med grønne regnskaber mod myndigheder og leverandørkrav.

Kontakt
SMUK-Projektet

Ørnsøvej 5, 8600 Silkeborg

40191010

Tak din henvendelse!

bottom of page